Îngrijirea părului

Îngrijirea feței

Îngrijire corporală

Spa

POVESTEA AESTI

Numele „AESTI” provine din Germania – o carte a istoricului roman Tacitus, unde acesta a folosit numele pentru a descrie oamenii care trăiau pe țărmurile estice ale Mării Baltice, în special estonieni. Potrivit legendei, numele vine de la poporul germanic și înseamnă „respect”. Credem că acest nume original pentru Estonia este foarte potrivit pentru a reprezenta produsele noastre naturale fabricate din turbă estonă.

CITEȘTE MAI MULT

TURBA DE MLAŞTINĂ

   Unică în compoziție, bogată în efecte

De-a lungul a mii de ani, turba pentru sănătate estoniană a acumulat multe substanțe bioactive și minerale utile, care sunt ușor absorbite în celulele pielii și care contribuie la îmbunătățirea texturii pielii. Cea mai bună turbă pentru uz cosmetic este turba bine descompusă și care are un nivel ridicat de substanțe humice.

Calitatea și consistența turbei depind de mai mulți factori: locația geografică, gama de floră din regiunea specifică și factorii de mediu, precum poluarea extrem de scăzută a aerului și a solului. Estonia are condiții ideale pentru producția naturală de turbă de înaltă calitate.

 

CITEȘTE MAI MULT

Colaboratori

Lista Colaboratori