Vă prezentăm cu mândrie Aesti, produse de frumusețe care vă oferă tot ce este mai bun din ceea ce are de oferit turba estoniană.

Mlaștinile estoniene neatinse de mii de ani sunt un loc de natură virgină, unde aerul este mereu proaspăt, flora luxuriantă și apa curată.

Într-o serie de locații specifice, în mlaștină se poate găsi turbă cu concentrații extrem de mari de substanțe humice. Această formă de turbă este adesea considerată cel mai bun medicament natural pentru pielea umană, deoarece a fost capabilă să rețină mineralele și substanțele bioactive din plantele care cresc în aceste condiții neperturbate, de peste mii de ani.

Am colaborat cu oameni de știință de la universitățile de top din regiune pentru a identifica turba de cea mai bună calitate și pentru a dezvolta produse cu adevărat eficiente. Turba utilizată în produsele Aesti este 100% organică, testată în laborator și conformă cu toate cerințele europene relevante pentru produsele de sănătate.

Am colaborat apoi cu experți din industria frumuseții și cosmeticelor, pentru a găsi cele mai bune ingrediente care să amplifice efectele unice ale turbei asupra pielii umane, într-o gamă de produse de îngrijire ușor de folosit. Fiecare produs Aesti este 100% natural și produs într-un laborator certificat în Estonia, garantând cea mai bună calitate posibilă.

Misiunea noastră este să dezvoltăm și să producem produse pe bază de turbă estoniană, care sunt la fel de pure și sănătoase ca mlaștina din care a provenit turba.

ŞTIINŢĂ

Efect maxim asupra pielii la fiecare utilizare

Pentru a spori și mai mult calitatea turbei, echipa Aesti a dezvoltat o tehnologie de filtrare suplimentară, rezultând un nivel de puritate în compoziția chimică a turbei, care nu a fost realizat anterior și care ne permite să oferim produse care conțin 100% resursă naturală pură și bogată, ceea ce asigură rezultate vizibile pe piele după fiecare utilizare.

Tehnologia de filtrare ne permite să creștem concentrațiile ingredientelor benefice ale turbei: minerale și substanțe bioactive. Aesti este în prezent singura companie din lume cu o astfel de tehnologie.

Turba filtrată Aesti a fost certificată ca fiind conformă cerințelor Uniunii Europene privind siguranța produselor cosmetice în 2014.

Fiecare produs de frumusețe Aesti este fabricat într-un laborator acreditat în Estonia, EU-garantând cea mai înaltă calitate.