Mlaștinile estoniene, neatinse de mii de ani sunt un loc de natură pură, unde aerul este mereu proaspăt, flora luxuriantă și apa curată.
Într-o serie de locații specifice în mlaștină se poate găsi turbă cu concentrații extrem de mari de substanțe humice. Această formă de turbă este adesea considerată cel mai bun medicament natural pentru pielea umană, deoarece a fost capabilă să păstreze mineralele și substanțele bioactive din plantele care cresc în aceste condiții neperturbate, de peste mii de ani.

TURBA DE MLAŞTINĂ

Unică în compoziție, bogată în efecte

De-a lungul a mii de ani, turba pentru sănătate estoniană a acumulat multe substanțe bioactive și minerale utile care sunt ușor absorbite în celulele pielii și contribuie la îmbunătățirea texturii pielii. Cea mai bună turbă pentru uz cosmetic este turba bine descompusă și care are un nivel ridicat de substanțe humice.

Calitatea și consistența turbei depind de mai mulți factori: locația geografică, gama de floră din regiunea specifică și factorii de mediu precum poluarea extrem de scăzută a aerului și a solului. Estonia are condiții ideale pentru producția naturală de turbă de înaltă calitate.

Ceea ce face turba specială este varietatea substanțelor bioactive și a mineralelor din aceasta, pe care tehnologia de laborator fabricată de om nu este încă capabilă să o reproducă.

Ingredientele cheie din turbă și efectul acestora asupra pielii:

Acidul humic și mineralele leagă substanțele nocive în straturile adânci ale pielii și elimină aceste toxine din organism. Rezultatul este o piele curată cu un ten strălucitor.
Acidul fulvic echilibrează și astfel prelungește durata de viață a celulelor pielii, încetinind procesul de îmbătrânire a pielii.
Acidul hymatomelanic catifelează pielea, intensifică textura și ajută la vindecarea micro-rănilor.
Turba utilizată în gama de produse Aesti conține niveluri ridicate ale acestor ingrediente, este 100% organică, testată în laborator și certificată pentru a respecta cerințele UE privind siguranța produselor cosmetice.